osv1-900x1019

MediaEstruch proposa un nou Hight – tech > low -cost amb una interessant col·laboració ambl’Orquestra Simfònica del Vallés.

L’OSV és una orquestra simfònica estable de titularitat privada amb seu a Sabadell. És una de les orquestres més importants de Catalunya i ha proposat al MediaEstruch el repte de pensar i construir un prototip lumínic que els ajudi a presentar els seus treballs de manera diferent.

Vam establir un protocol de innovació oberta amb la comunitat de l’Estruch. El procés d’investigació va començar el març del 2014 amb una sessió informal i oberta on artistes, músics simfònics, tècnics, gestors i altres interesats debatirem sobre com construir un sistema lumínic innovador, fàcil d’implantar en espais simfònics com palaus de música, i que no suposés grans inversions ni en la seva fabricació ni en la seva utilització.

La intenció va ser acordar unes línies d’investigació sobre les que treballar en una fase posterior que s’implementaria amb una convocatòria pública de perfils d’acord amb els requeriments de les línies a investigar. Finalment, amb la construcció del prototip s’arribarà a la presentació pública en una actuació simfònica real.

Ponent convidat: Santi Vilanoba ( PlayModes )

Us convidem a participar d’aquest procés creatiu i comunitari!