The_Creation_Michelangelo_Italy_Vatican_-_Creative_Commons_by_gnuckx_(3492637902)El Hack And Art Day #10 arriba a la desena edició plenament consolidat com a cita ineludible per als amants de les noves tecnologies i l’art digital a Sabadell. El públic pot experimentar i jugar, sense barreres, amb una sèrie de prototips, instal·lacions d’art digital i tallers pràctics.

Aquesta vegada el #HackAndArt estarà centrat en el misticisme, en la presència d’una fe en l’era digital i en la creació, mitjançant les tecnologies, de nous mites, àngels i dimonis. Serà una jornada plena d’instal·lacions i de visuals, que culminarà amb la presentació de la peça Fidels, del col·lectiu Amix i Amats, un concert-performance multimèdia.

TALLERS (18h a 21h)

– Reciclar o Reinventar: Taller pràctic on els participants podran donar-li vida de nou als seus aparells i electrodomèstics, ja sigui reparant (si ho veiem possible) o convertint-ho en alguna cosa nou de manera creativa. Aprendrem a utilitzar algunes eines i materials bàsics d’electrònica per identificar on està el problema, i si és possible ho repararem junts.

Dirigit a tot tipus de públic que vulgui donar-li un nou ús a algun aparell que tingui per casa. No és necessària experiència prèvia i en Mediaestruch tindrem tots els materials per a reparar o reinventar .

Impartit per Andrés Costa: Artista visual i nous medis, Integrant del col·lectiu Ene-ene ex-residents del Mediaestruch. Gratis.

– Construcció d’instruments DIY El ja conegut colectiu de electrònica Familiar DIY portara algúns dels seus aparells que es poden contruir i portar-los a casa amb un 20% de descompte durant la jornada: més info: http://famfest.info/

+ info i inscripcions: mediaestruch@lestruch.cat

20374526_722169754660244_8805499146513751388_n

Mostra (18h a 21h):

D’instal·lacions, prototips i projectes d’artistes. És una trobada entre artistes i amb el públic on es poden testejar i gaudir dels seus projectes en procés o ja acabats. Ës obert a tothom, si ets artista o t’agradaría ensenyar algún aparell, video, instalació, etc. posa’t en contacte amb nosaltres per mostrar-ho durant la jornada.

FIDELS (21h)

Amix i amats

En Xavi Lloses Huguet és principalment compositor i productor, L’Alex Pallí és un destacat pintor Abstracte, En Francesc Oui és un investigador científic format en teoria de l’art i psicoanàlisi; junts conforman Amix i Amats, un joc de paraules amb l’anglès “mix” (mescla) i el Llibre d’Amic i Amat de Ramon Llull.

En un concert multimèdia i multifònic, Amix i Amats fan un paral·lelisme ente la religió i l’Estat o poders econòmics, en l’acceptació més o menys resignada d’un ordre o destí, o en la naturalitat amb què tendim a l’obediència. S’han inspirat en l’estructura de la missa romana tot convertint en ritual el desig de posseir.

nuboläris_fidels_06