El passat mes de maig de 2019 vam celebrar el 13è #HackAndArt Day, que versava sobre els errors i la mala sort fent honor al número d’edició, la 13a de tots els Hack And Arts que s’han anat succeint al llarg dels anys.

Aquesta edició del #HackAndArt Day va començar amb un Workshop d’ART GLITCH i Autoretrats gratuït per al públic. El Glitch és l’error digital creat com a forma artística per generar noves imatges digitals. En aquest taller posarem en pràctica tècniques experimentals de Glitch per induir errors, examinant vulnerabilitats i potencialitats estètiques en diversos formats d’arxiu digital, per a crear els nostres Autoretrats 3D mitjançant càmeres de profunditat tipus Kinect i programari propi (Java/C++).

hack and art day mediaestruch estruch art digital barcelona sabadell

Com sempre, la jornada es va centrar en la Mostra de projectes d’Art Digital de residents de Mediaestruch i d’altres artistes catalans, un espai on experimentar, provar, testejar i endinsar-se en les instal·lacions d’art digital.

 

hack and art day mediaestruch estruch art digital barcelona sabadell

 

A continuació , Jordi Cavaller Badia va oferir un taller de construcció de Domos geodèsics amb un apropament a les matemàtiques més pures per tal de construïr les formes que albergarien estructures i arquitectures perfectes per a moltes coses, entre d’altres la projecció d’audiovisuals i mapping.

 

Al vespre es van poder veure dues instal·lacions audiovisuals: Geodesika, de Patrick Grau i Moshed, d’Slidemedia Mapping, en primícia.

hack and art day mediaestruch estruch art digital barcelona sabadell