L’Estruch presenta la tecnologia més puntera per setena vegada

L’Estruch acull el proper dissabte 4 de Juny una nova edició del ja consagrat Hack And Art Day, una jornada organitzada per MediaEstruch, l’àrea d’arts digitals de l’Estruch, que posa en relació l’art i la tecnologia més puntera del moment per apropar al públic sabadellenc tots aquells prototips, gadgets i invents tecnològics que defineixen les corrents actuals de l’art digital.

El Hack And Art Day no és una jornada reservada als creadors: l’èxit de la convocatòria rau en la experimentació del públic, que des de les 18h de la tarda pot testejar, provar i jugar amb tots els invents artístics i tecnològics que s’hi presenten.

Sis jornades de Hack And Art precedeixen aquesta setena edició, que portarà per bandera l’experimentació amb els sentits, amb el seu Sense Lab: un laboratori dels sentits on els assistents podran testejar quant de fiables són les olors, els sabors, els sorolls que senten, tot allò que palpen i allò que veuen. Per al Laboratori dels Sentits s’ha realitzat una selecció d’artistes referents en aquest camp per a explicar els seus projectes i presentar-los al públic. Una línia especial del Sense Lab se centrarà en l’accessibilitat i les arts escèniques, i un Tastet dels Sentits demostrarà a 20 persones, en dos torns, quant de condicionants són la vista i l’oïda quant de gust es tracta.

 

1383773_10151954438233090_1774370836_n-223x300

 

Programa:

18h 
Presentació Hack And Art Day

Presentació Festival Simbiòtic: Arts Escèniques i Accessibilitat
Presentació Miguel Ayesa: Artista que utilitza l’art per les discapacitats
ESDI i MATICS presenten un prototip per a les arts escèniques accessibles
19h 1er torn i 19.30h 2n torn

Tastet dels Sentits
Anna Recasens ens prepara
receptes per enganyar el gust.

18 a 20h: Sessió Contínua

Diana Medina: Instal·lació Immersiva
Julian Scordato: Mostra d’ Audiovisuals
Francesco Marino: Gadgets Interactius
Cymaspace: Sel·lecció de vídeos punters en art digital
LinaLab: Artista Polifacètica

 

Hack And Art Day 7

 

Data: 

4 Juny 2016

18h

L’Estruch, Sabadell

Hashtags:

#HackAndArt

#SenseLab

 

Més informació:

mediaestruch@lestruch.cat