Seguint l’èxit de la primera convocatòria del Hack & Art Day de MediaEstruch, l’artista resident Giovanni Marco Zaccaria (Enop Zeta) ens presentarà el proper Dissabte 8 de Febrer el Hack & Art Day #2.

El projecte InteractVivo, de Giovanni Marco Zaccaria, és un laboratori de discussió i investigació sobre l’ús de la tecnologia i el multimedia en el punt de trobada de totes les arts i disciplines. El laboratori d’InteracVivo proposa un lloc on relacionar artistes, activistes, enginyers i ments curioses en general per a generar nous projectes o trobar nous usos als projectes ja existents.

El Hack & Art Day #2 se centrarà en el Vídeo Mapping i les projeccions, aprofitant la presència del col·lectiu berlinés Stratofyzika, que serà resident al MediaEstruch i  treballa sobre escenaris de nova generació amb projeccions immersives i interactives.

A banda, el creador Enric Socias farà una mostra del seu projecte “Soy Mi Propio Dibujo”, en que planteja la possibilitat als infants de ser el dibuix animat que escullin a través d’un sistema de tracking que capta els seus moviments.

Aquesta segona edició del Hack & Art Day convoca artistes, tecnòlegs i activistes interessats i alhora proposa un acostament amb el públic en general, a partir de 6 anys, des de les 16.30 de la tarda. La obertura de l’acte pretén acostar la tecnologia i els seus nous usos a tot aquell que estigui interessat en participar.

L’esdeveniment començarà a les 11.30h del matí, i després del dinar comú entre els participants s’obrirà al públic, a les 16.30h de la tarda. Com la darrera edició, s’espera que sigui una jornada creativament intensa fins a les 21h.

Podeu trobar més informació de l’esdeveniment a MeetUp, a Facebook i al Facebook de MediaEstruch.