Darrerament hem pogut acollir en residència a Brisa MP amb la seva proposta “Here”, un diàleg entre màquines obsoletes i el cos del ballarí Claudio Naranjo, peça en col·laboració amb el programador Ivan Paz.

Segons la seva creadora, “HERE es un sistema de instrucciones, una organización de errores, variables enteras y fluctuantes, condicionadas y aleatorias, un código informático desplegado en el espacio-tiempo—-cuerpo en movimiento y co-acción. Máquinas idas , obsoletas, inventadas con las que ya hace mucho compartimos lugar…”

A HERE, Brisa MP situa les tecnologies en un espai de reflexió crítica més enllà dels paràmetres tècnics. HERE vol reflexionar sobre els processos de composició escènica i la tecnologia que hi ha darrere. El projecte també entén l’espai de l’Art com un espai de circulació del Poder, que provoca desplaçaments de les categories i jerarquies tradicionals que circulen a través de l’art. HERE s’ha desenvolupat en el marc del projecte ERROR 404 amb la Beca per a la Creació de la Generalitat de Catalunya 2020 i la Residència a L’Estruch entre novembre i gener de 2021

A continuació podeu gaudir d’un video resum de la seva estada: