La Petita Malumaluga és un col.lectiu de músics i ballarins especialitzada en propostes d’arts escèniques per a nadons i primera infància.

“Apostem per espectacles respectuosos, llenguatges no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies. Hem produït espectacles per a nadons i pirmera infància per a teatres:  Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles), La lluna en un pot; i de petit format (Núvols, Els músics de Bremen, Neix, Júlia, neix, 30 elefants sota un paraigües) a teatres, escoles i exterior de la geografia europea”.

bitels nadons lapetita.cat teatre nadons la petita malumaluga residents mediaestruch
Els seus directors tenen una llarga experiència en el camp pedagògic i interpretatiu:

Treballen amb institucions de renom com el Conservatori Superior del Liceu, Royal Academy of Dance (Londres), LCCM (Londres), Institut del Teatre. Fan cursos de música per a nadons i han treballat exhaustivament en el camp artístic de l’educació infantil.


A més, col.laboren habitualment amb projectes que investiguen noves formes educatives i pedagògiques (centres d’educació viva, pedagogia lliure,…) I tenen una llarga experiència liderant sessions amb tambors de team building i drum circles pel sector corporatiu i educatiu.

En el camp interpretatiu han treballat en alguns dels teatres de més prestigi internacional: Barbican (Regne Unit), Karl Marx (Cuba), Sadlers Wells (Regne Unit), Teatre del Liceu (Barcelona), Mercat de les Flors…, i col.laborat amb grups i companyies de teatre i dansa: Hofesh Shechter, Theater O, Estopa, Nats Nus, El petit liceu, Pepe Hevia, Buissonière…

la petita malumaluga coworking sabadell estruch mediaestruch