En aquesta experiència pilot de Our Shared Scenario, els artistes residents Diego Suárez i Enric Socias, amb l’ajut d’Ada Cruz en la branca d’educació, han creat un pont per acurtar distàncies entre MediaLab-Prado, del Museo del Prado de Madrid, i MediaEstruch, de la Fàbrica Estruch de Sabadell. Nens de diferents edats han pogut conversar, jugar i comunicar-se per acabar desenvolupant, tots junts, una obra de teatre.

mediaestruch medialab prado  our shred scenario

Què té d’especial Our Shared Scenario?

A banda de poder compartir un procés de creació amb qualsevol persona de qualsevol racó del món, Our Shared Scenario crea una plataforma virtual única. Un món nou on els personatges que ens representen poden ser com nosaltres volguem. En aquest cas, els nens de Madrid i Sabadell, van fer el seu propi dibuix que es va convertir en el seu personatge. Així, aquests personatges interactuaven entre sí en un espai virtual prèviament dibuixat entre els creadors i els participants.

our shared scenario mediaestruch

Ens hem pogut comunicar amb nens que no parlaven el nostre idioma“, “Ha estat una experiència única i tinc ganes de repetir”, són algunes de les paraules que els nens que hi han participat ens explicaven. Pel moviment i la veu, aquests nens i nenes han realitzat una obra de teatre final que culmina el taller. Aquesta primera edició ha estat un gran èxit pels nens i els pares que hi han assistit, de manera que es planteja la opció de properes edicions a l’Estruch de Sabadell.