Fidels d’Amix i Amats: Performance presentació fi de residència

El col·lectiu Amix i Amats continua fent recerca sobre formes escèniques experimentals i visualment colpidores i posa en marxa el concert-performance Fidels, una crítica a la relació que la humanitat ha establert amb els diners, el consum, la culpa i les promeses de salvació.

Per plantejar aquestes qüestions, els tres artistes interdisciplinaris Xavi Lloses Huguet (compositor i productor), Àlex Pallí (pintor abstracte), Francesc Oui (investigador científic i estudiós de la teoria de l’art i el psicoanàlisi), s’han inspirat en l’estructura de la missa romana tot convertint-la en un ritual sobre el desig de posseir.

fidels amix amats_2

Escenifiquen l’engany, la decepció de la propietat privada i la desraó d’unes xarxes socials que fan que es perdi la capacitat de reunir-se i ser motor creatiu de canvi. A la performance, de 45 minuts de durada, intervenen piano, sintetitzadors, visuals, altres elements d’escenografia, paraula i moviment humà.

Dissabte 4 Nov 2017 – 21h – Teatre de l’Estruch Fàbrica de Creació
Sant Isidre, 140, Sabadell – Gratuït
Espectacle no apte per a menors de 16 anys

L’Estruch Fàbrica de Creació no es fa responsable del contingut o les opinons i idees despreses en les presentacions dels seus residents.