Mars Oddity arriba a MediaEstruch. El còmic interactiu que ja ha passat per l’Starting Lab i per la beca REL de LABdig, ara recal·la a la Fàbrica de les Arts en Viu l’Estruch de Sabadell.

A partir de Novembre del 2017 el col·lectiu creador de Mars Oddity desenvoluparà la segona fase del seu projecte al medialab de MediaEstruch.

Mars Oddity és un còmic interactiu web en què l’usuari haurà de decidir quin personatge voldra acompanyar al llarg de la historia. Es creen dues linees narratives, una per Lupe i l’altra per en Yun, que transcorren de forma simultània. Les seves trames individuals s’aniran separant i ajuntant a mesura que avança la trama principal. En ocasions el lector haurà de prendre decisions que repercutiran en algun altre moment de la trama.

Ana Mar López és graduada en Comunicació Audiovisual (UPF, 2016). Actualment finalitzant el bootcamp en Web Development a Ironhack. Ha fet pràctiques a la Unitat de Comunicació i Projecció Institucional del rectorat de la UPF, on ha estat Community Manager, periodista i muntadora. Està implicada en el projecte HEBE, una investigació sobre apoderament juvenil convertida en documental interactiu. A Mars Oddity s’encarrega de la producció i la difusió del projecte.

Pilar Villanueva és graduada en Comunicació Audiovisual (UPF, 2016) i actualment estudiant en el Màster d’Il·lustració i Còmic en l’Elisava. Ha realitzat diverses històries curtes en format còmic

com “La màscara del Samurai” i “Infecció d’ull”, ambdues premiades en el Concurs de Sant Jordi de la UPF. A Mars Oddity s’encarrega del disseny i la direcció artística.

Roser Pruaño és graduada en Enginyeria Informàtica (UPF, 2016). Actualment treballa a l’empresa de solucions informàtiques a Barcelona 3ipunt. Dins del projecte Mars Oddity s’encarrega del disseny i direcció de la part tècnica, que comprèn des de la valoració de tecnologies a utilitzar fins a la programació i desenvolupament del webcòmic.

Eric Sueiro és graduat en Comunicació Audiovisual (UPF, 2016). Actualment està treballant com a Community Manager i Relacions Públiques a la empresa de videojocs BeautiFun Games. Amb anterioritat ha format part del grup de rock The Saurs, amb qui ha girat per part d’Europa i Espanya. A Mars Oddity s’encarrega de la composició i enregistrament de la BSO.