Coworking d’empreses artístiques i creatives

 viver

El viver d’emprenedoria MediaEstruch és l’espai empresarial on l’art i els projectes de les indústries creatives conflueixen. 

El perfil de les empreses residents a MediaEstruch és el de PIMES o autònoms de diferents àrees artístiques que comercialitzen els seus serveis: companyies de teatre, ballarins, dissenyadors, escriptors, gestors culturals, productores audiovisuals, associacions tecnològiques… Un espai coworking on compartir inquietuds, entrebancs i fites aconseguides.

La seva situació a Sabadell fa que empreses d’aquest caire creatiu i artístic, es quedin a la ciutat de Sabadell ajudant a engrandir el teixit empresarial de la ciutat, fent-la especialment innovadora amb empresa creativa, un valor afegit que ajuda a establir grans canvis en la societat i la ciutadania.

A més, la relació amb els artistes residents de la fàbrica fa de l’espai coworking de MediaEstruch un lloc perfecte per a l’intercanvi d’idees, inspiracions i projectes vius. MediaEstruch elabora dinàmiques puntuals per a afavorir el networking i les connexions en els interessos dels artistes i dels professionals.

 

En aquest sentit, el viver d’emprenedoria MediaEstruch és un laboratori de consiliencia transdisciplinar, un context de recerca i de producció per a emprenedors en el marc d’un centre de producció artística. Un espai de cooperació integral, horitzontal i holística entre emprenedors, artistes, actors socials i científics.

Vols més informació?

Contacta’ns a mediaestruch@lestruch.cat