Ja estem de tornada!

L’Estruch ha sel·leccionat els projectes escollits per la temporada 2016-2017 a MediaEstruch. Tres projectes d’Art Digital ocuparan les nostres instal·lacions fins a final d’any i extensibles al 2017. Cadascun d’ells investigarà en el seu treball fins a arribar a una mostra final oberta al públic, que pot ser en forma d’espectacle o d’assaig obert.

Els projectes residents de MediaEstruch per aquesta temporada 2016-2017 són els següents:

– Diana Medina, multifonia i experimentació sonora

– Cia Fholia Teatro, teatre interactiu amb visuals

– Josecarlos Florez Garcia, espectacle multimedia

– Citlali Hernández i Andrés Costa, No Dispositivo 2.0: interactius robòtics

 

El projecte que continua la seva beca seguint la darrera temporada és el dels:

All VR Education, Realitat Virtual

Aquests ens oferiràn també una nova programació de cursos per a endinsar-nos en la creació de la Realitat Virtual, a més de la seva mostra final de residència.

 

Imatge: Josecarlos Florez

Imatge: Josecarlos Florez

 

 

A banda, el guanyador de la beca Sense Lab 2016 de Matics Barcelona, Fèlix Vinyals podrà utilitzar les instal·lacions de MediaEstruch per a seguir desenvolupant el seu projecte “El So de la Pell”.

 

Els residents del viver empresarial “Estudi Caramba”, de disseny, també ens proposaran una sèrie de cursos de disseny gràfic per a aprendre a utilitzar les eines professionals d’edició d’imatge, gràfics, retoc, etc.

 

Al viver empresarial de MediaEstruch, l’espai coworking de Sabadell que connecta el món empresarial amb l’artístic, on es desenvolupen projectes d’empreses artístiques, continuen com a residents la companyia de teatre i dansa La Petita Malumaluga, l’agència creativa La Publicidad Creativa, l’estudi de disseny gràfic Estudi Caramba i la productora audiovisual i agència de comunicació La Panoràmica. Podeu trobar-les al viver de la Nau.

No us ho perdeu!