El proper divendres 26 de Maig, Diana Medina i Josecarlos Florez ens mostren els projectes en els que han treballat els darrers mesos. A partir de les 17h,  a l’Estruch Fàbrica de Creació, entrada lliure.

 

17h Josecarlos Florez

Augmented DRUM MACHINE
Caixa de Ritmes Augmentada:

Augmented Drum Machine és l’instrument poc convencional de Josecarlos Florez, un instrument musical de capacitats ampliades gràcies a la tecnologia, que el doten de noves formes d’interacció. És un instrument augmentat on conflueixen el so, la robòtica i la il·luminació led.

Augmented Drum Machine està format per un set de bateria d’acrílic, braços robòtics, tires led, controlador MIDI i un sistema de control fet a mida amb programaris de codi obert (Pure Data i Arduino).

imagen-1

 

17.30h – 19h Diana Medina

CAN YOU HEAR ME

Diana Medina investiga els processos cerebrals que porten a la sinestèsia. En la seva presentació de final de residència convida a experimentar amb el propi cos a través de diverses instal·lacions a l’entorn de l’Art Sonor. Seran instal·lacions de diverses tècniques multimèdia que buscaran generar confusions de percepció i alteracions de la consciència. Cadascuna de les peces gira al voltant d’una idea sinestèsica.

diana medina mediaestruch

A  més, el divendres 26 de Maig coincideix amb un dels #Cafestruch del mes: el Cafestruch és una cita quinzenal, a les 16h els divendres, on els artistes de la fàbrica, els interessats en l’art en general i els visitants poden compartir una estona informal en que debaten sobre els seus projectes i d’altres. Entrada lliure, a les 16h a l’EstruchBar (a la terrassa).