Es pot viure de l’art? Aquesta és la pregunta que es plantegen el col·lectiu Amix i Amats: Xavi Lloses Huguet (compositor i productor), Àlex Pallí (pintor abstracte), Francesc Oui (investigador científic i estudiós de la teoria de l’art i el psicoanàlisi).

El col·lectiu ha fet una residència de dues setmanes a l’Estruch que culmina amb un concert-performance el dissabte 4 de Novembre a les 21h. El dia abans d’aquesta presentació aprofiten la cita oberta del #CAFESTRUCH per a oferir una taula rodona amb en duub (pastor), Pia Mazuela (cooperativa SmartIB) i els que vulgueu venir.

Si l’art val diners, qui se’ls està quedant? Si la cultura és gratis, de què menjarem? Veniu a fer el tallat i no us talleu pas!

Divendres 3 Novembre – 16h – EstruchBar

cafestruch

*El #CAFESTRUCH és la cita de MediaEstruch que posa en relació als artistes residents de la Fàbrica de Creació de les Arts en Vius l’Estruch. El primer i el tercer divendres de cada mes a les 16h es reuneixen a l’EstruchBar els artistes de totes les àrees de la fàbrica i comparteixen una estona tot fent un cafè. Obert al públic general, activitat gratuïta.

*Dissabte 4 Novembre els conductors del cafè presenten: Fidels d’Amix i Amats: Performance presentació fi de residència, on proposen continuar amb la reflexió sobre el model actual: a les 21h al Teatre de l’Estruch, gratuït.