flyerweb

QUÈ?

Laberinto Interactivo: Festa i Mostra de Residències MediaEstruch

QUAN?

Divendres 12 de Desembre  de 17 a 21.30h

LABERINTO INTERACTIVO és la festa de presentació dels processos creatius que s’han dut a terme en aquest segon semestre de l’any dels artistes residents de MediaEstruch.

L’oportunitat perfecta per a descobrir els treballs més innovadors gestats a MediaEstruch amb les noves tecnologies. La trobada és una selecció d’instal·lacions immersives en format de laberint on el públic participa totalment dels projectes interactius de la mostra, creant ells mateixos els espectacles a través de les seves accions.

Aquest any la festa serà grossa així que apunta’t el Divendres 12 de Desembre a l’agenda i vine a treure el nas per l’Estruch de Sabadell, des de les 17h fins les 21:30, amb una explicació dels projectes a les 18h. Com sempre, obert i gratuït! 

Alguns dels projectes que els artistes presentaran son…

METAMORFANCE

La companyia VISCEPATIK, creada per l´interacció d’ AnaUnga i DocToy, es va crear el 2012. Des de llavors la seva feina ha anat evolucionant les instal·lacions pictòriques i musicals fins a convertir-les en performances e instal·lacions immersives, on l’acció única del públic conforma l’obra. Aquesta sèrie d’obres interactives narren l’actual relació entre els sentiments humans i les màquines. Actualment es centren en la creació i desenvolupament d’instruments interactius. Aquests instruments són manipulats en directe, i la programació dels diferents sensors permet interpretar els moviments personals de cada usuari de manera que tothom pot crear un entorn audiovisual personal, únic i irrepetible a temps real.

+ iNFO sobre viscepatik a http://viscepatik.blogspot.com.es

GOOFY GOOBER PROJECT

Durant la seva residència, MAURO FERRARIO va crear un software per un espectacle de teatre d’ombres. Barreja elements digitals amb les clàssiques ombres del teatre, mantenint l’estètica màgica del format original. El software en qüestió es construeix de forma modular, de manera que es pot implementar a diferents nivells, no només per imatge i vídeo sinó també amb altres nivells d’interactivitat amb les ombres dels actors o directament amb els actors.

+iNFO sobre mauro ferrario a www.goofygoober.it

OUR SHARED SCENARIO

Our Shared Scenario és un projecte d’Enric Socias i Diego Suarez per a l’exploració de nous espais comuns d’interacció entre persones. Va néixer amb la intenció de vincular grups diferents de participants, situats en llocs diferents del planeta a través de Internet, però evita aferrar els participants a un monitor d’ordinador. La idea és utilitzar la telepresència per crear una finestra a la qual ambdós grups participants puguin veure’s, conèixer-se i desenvolupar junts la tasca creativa plantejada: es proposa el desenvolupament conjunt d’una trama, amb personatges i fons gràfics, al voltant de la qual desenvolupar una performance comú i simultània, expressant a cos complet, en un escenari compartit.

+ iNFO sobre enric socias  a www.enricsocias.net 

+ iNFO sobre diego suárez  a www.diegosb.es

Laberinto