Screen:City:24:7 és un projecte que explora les possibilitats cinematogràfiques generatives en relació al concepte de ciutat post-internet. Aquest procés és una línia d’investigació conjunta entre Azahara Cerezo i Mario M. Santamaría. La primera fase d’aquesta col·laboració va començar amb “Comentarios a la Ciudad Pantalla“, un assaig visual que establia un diàleg entre la imatge fluxe i conceptes sobre espai i arquitectura. El projecte funciona de manera online, combinant text amb imatges que s’actualitzen a temps real. Les imatges en directe pertanyen a diferents fonts: webcam, càmeres IP, cctv o streaming que circulen per la xarxa. Sota el concepte “ciutat pantalla” ens apropem a la idea de la “ciutat genèrica”, de Rem Koolhas, des dels aparells de visió en temps real. El resultat és la composició d’un relat que entra en tensió amb els límits de l’argumentació poètica de Koolhas. 

screen city azahara cerezo mario santamaria mediaestruch sabadell sala d'art jove barcelona

“Comentarios a la Ciudad Pantalla” va formar part del programa de creació artística de la Sala d’Art Jove de Barcelona el 2013, i ha participat ja en diverses exposicions:

2014. Mollet Art’14. Museo Abelló. Mollet del Vallès, Cataluña.

On Mediation. Sant Lluc, Barcelona.

Look into the Net. NETescopio. Edith-Russ-Haus for Media Art. Oldenburg, Alemania.

2013. Fuga. Variaciones sobre una exposición. Fundació Antoni Tàpies, Barcelona. Sala d’Art Jove.

Laboratorio Arte Alameda. NETescopio Sessions. DF, México.

Desmontajes, Re/apropiaciones e Intrusiones. Tácticas del arte en la Red. NETescopio. V Congreso Iberoamericano de Cultura Centro de Arte y Tecnología (CAT). Zaragoza, España.

Stripart. XVIII Mostra d’art jove d’horta-guinardó. Centro Cívico de Guinardó, Barcelona.

+iNFO i BIOs http://www.mariosantamaria.net/screen-city www.azaharacerezo.com  www.mariosantamaria.net