Aquesta tardor tenim projectes de tots tipus per acomiadar el 2015. Els residents de la nova temporada de MediaEstruch són Dilnoza Shaumara, Oriol Garriga Mora, Francesc Llompart i Elements Soundart, un grup sonor creat per Alex Geell i Renato Souza.

Consumerism, Dilnoza Shaumara

Dilnoza Shaumara és enginyera. Ha combinat diferents estudis al llarg de la seva formació que l’han connectat a l’art i la electrònica. Després de formació com Tècniques Òptiques No Linials, Microscòpica, Resonància Nuclear, Bio Fotònica i biotecnologia, Dilnoza experimenta avui amb l’art digital, a través d’instal·lacions òptiques.

Consumerism serà un camí d’imatges que s’encenen i es presenten a mesura que la persona passa pel recorregut. La instal·lació emularà el procés dels grans supermercats i les seves tècniques de màrketing per a reflexionar en el món del consumisme.

La Siembra, Elements Sound Art

Alex Geell i Renato Souza són Elements Sound Art. L’aigua, el foc, la terra, l’aire i la llum són els elements que integraràn la instal·lació sonora d’Elements Sound Art, un Work In Progress que ja ha vist dues obres realitzades: The Journey i Hidratación. A “La Siembra”, el projecte que es desenvoluparà a MediaEstruch, la instal·lació serà un hort sonor, amb la intenció de processar i espacialitzar el so que es generaria en les diferents fases de sembra de llavors.

elements sound art mediaestruch

Mecanismespeldibuix, Oriol Garriga Mora

Nascut a Sabadell, Oriol Garriga Mora ha dissenyat múltiples projectes educatius relacionats amb l’art a través d’Experimentem amb l’Art (Fundació Miró, Palau de la Música i Escola EArt) i del Taller Triangle de Sant Cugat.

El 2009 ja va passar per l’Estruch amb una residència centrada en un web interactiu de vídeo, el projecte “Galeria de Retorns“. Aquesta vegada el seu projecte es diu “Mecanismespeldibuix” i explora el dibuix com a eina de comunicació a través d’electrònica i la física del moviment.

Hounds of Tindalos, Francesc Llompart

Francesc Llompart és artista sonor i compositor. Fa 4 anys que investiga amb la relació entre la música i l’acústica, jugant amb composicions en què els dos conceptes estàn a la mateixa alçada.

En aquest projecte Francesc Llompart realitzarà una composició a través d’eines electroacústiques, centrat en les freqüències de ressonància: a temps real, a banda d’escoltar música, veurem com es va creant una partitura de música generativa i algorítmica que ens farà viure una experiència acústica única.